V košarici ni izdelkov.

Izdelke dostavljamo samo po Sloveniji.
Odprema v 2-5 delovnih dneh.

Piškotki in nastavitve

Politika uporabe piškotkov

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov učinkovitejše.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo, kadar so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani.

Za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta se uporabljajo naslednji piškotki (angl. cookies):

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Piškotki za spremljanje statistike so piškotki, ki jih potrebujemo za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje.

Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika.

Natančen opis posameznega piškotka in čas njegove namestitve sta razvidna iz naslednje tabele:

Ime piškotkaServisVrstaVeljavnostOpis
 fairycandles.euZahtevani piškotki1 letoUporablja se za shranjevanje odločitev uporabnika o piškotkih. Veljavnost piškotka je določena s strani uporabnika.
 fairycandles.euZahtevani piškotki  
_gaGoogle AnalyticsPiškotki za spremljanje statistike2 letiOpravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.
_gatGoogle AnalyticsPiškotki za spremljanje statistikeSejaAplikacija Google Analytics uporablja piškotek za uravnavanje števila zahtevkov.
_gidGoogle AnalyticsPiškotki za spremljanje statistikeSejaOpravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.

Politika uporabe piškotkov podatkov velja od 13. 11. 2019 in se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni. Kako Fairy Candles varuje vaše osebne podatke si lahko preberete v Politika zasebnosti in ravnanja z osebnimi podatki.

Prijavite se na novice

S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .