V košarici ni izdelkov.

Izdelke dostavljamo samo po Sloveniji.
Odprema v 2-5 delovnih dneh.

O Nini

Moja zgodba

Živimo v kulturi, kjer moramo prehitro odrasti. Otroštvo že tako prehitro mine, potem pa še od otrok pričakujemo, da se bodo obnašali kot odrasli. Tako smo kot družba nenehno izpostavljeni številnim pritiskom. Od odraslih se tudi pričakuje, da ne verjamejo v pravljice. Življenje je menda resnejše.

Na stvari lahko pogledamo tudi z drugega zornega kota. Strah, tekmovalnost, rivalstvo in slabi ljudje so prisotni tako v pravljicah kot v vsakdanjem življenju. V tem istem svetu pa so tudi vrtnice, empatija, metulji, emocije in dobri ljudje. Ne pozabimo, pravljice imajo vedno srečen konec. Dobro premaga zlo. Ljubezen premaga sovraštvo in dobra dela se vedno pomnožijo.

Ko sem nekega dne neki deklici podarila svojo prvo pravljično svečko, so njene oči zasijale. Rekla je: “Nina, ampak res je kot iz pravljice! Počutim se kot princesa! In posuta je z vilinskim prahom!” Takrat sem se odločila, da ta občutek pričaram tudi ostalim ljudem, ne glede na to, koliko so stari.

Moje čarobne sveče so danes postale tako priljubljene, da se hobi počasi stopnjuje v posel. Predvsem so mi sveče v življenje prinesle nekaj, za kar sem si vedno prizadevala – nekaj početi s srcem in dušo.

Zdaj sem tukaj, da z vami delim čarobni svet pravljičnih sveč. In ne pozabite: »Nikoli vam niso dane sanje, ne da bi vam bila dana tudi moč, da jih uresničite.« – Richard Bach

Pridružite se mi na potovanju v pravljični svet!

Nina

Stopite v stik z mano

Pustite mi svoje podatke tako, da izpolnete spodnji obrazec. Z veseljem vam bom odgovorila.
Prijavite se na novice

S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .