Prikazano 1–12 od 19 izdelkov

Razvrsti po

Le nekaj vročičnih decembrskih dni je še do božiča in novega leta. V tem času si vsak le najboljše obeta in vse, kar je dobrega, tudi drugim želi, naj v vas bo svetloba božične noči, v prihodnosti pa naj le sreča žari.

2,00 

Spomin kot sveča najlepše sije za božič!

2,00 

Spet je zima, spet je mraz, spet je tu božični čas. Naj odnese ti skrbi, v novem letu pa le zdravja in sreče podari.

2,00 

Ko zunaj po snegu zadiši, pesem sliši se iz mest in vasi. Dlan naj poboža ljudi sveta, naj iskren bo božič, poln upanja.

2,00 

Ognjišče toplo naj vas greje, ko božič boste praznovali, naj praznik srečo v vas zaseje, da z njo pot boste tlakovali. Bodočnost več dobrot našteje, kot ste pričakovali.

2,00 

Bližata se božič, novo leto - vsak od nas že čaka ju zavzeto. Kakšno nosita nam sporočilo? Da le tisto bi se nam zgodilo, česar sami v sebi si želimo, česar vsi se najbolj veselimo.

2,00 

Božiček na to sveto noč ima prav posebno moč. Po vsem svetu on potuje, ter naše želje izpolnjuje. Naj pričara vam veselje in izpolni vse skrite želje.

2,00 

Praznični dnevi, vedno prekratki, božiček hiti, mu pomagajo škratki. Naj pod drevescem ti darila pustijo, tebi in tvojim vse, kar si želijo.

2,00 

So dnevi in trenutki polni sreče in miline, ko radostni oči zapremo in si tiho zaželimo, da ne mine.

2,00 

Veliko sreče in lepih sanj, naj ti prinese božični dan. In novo leto naj zaživi radostno, polno brez solz in skrbi.

2,00 

Naj se v novem letu uresničijo sanje. Če ste morda pozabili nanje, ne obupajte in se spet vrnite vanje.

2,00 

Naj bo novo leto le v srečo odeto. Kajti dan je izgubljen, če veselja ni v njem, če iskrenih ni nasmehov in malih, luštnih grehov.

2,00 

Prikazano 1–12 od 19 izdelkov